yang suka suka dengan suka suka..

Friday, January 30, 2009

apa? macam mana boleh jadi macam ni?

argh..
setelah sebulan lebih aku terperap kat dalam rumah aku..
tiba tiba aku terperasan..
teng teng teng..

yang aku dah bertambah berat badan..
ish..
macam na boleh jadi macam ni..
argh..
ni mesti pasai asyik makan dengan tengok tv saja nih..
tak boleh jadi..
kena turun kan nih..

macam na nak compete dengan apet dalam long distance nih..
ish..
risau lak..

ish..
ish..
diet?
ala..
senaman?
xdak geng lak..

hm..
apa yang terbaik r?
hm..
hm..
hm..

haaaaa..
ish..
tak dak angin lak beskal aku tuh..
hm..
hm..
hm..
hm..
hm..

combine course la ni jawab nya..
aduh

No comments: