yang suka suka dengan suka suka..

Tuesday, January 20, 2009

hanya suka suka

aku sebenaqnya bukan ada telent pun menulis nih...
tapi, xtau la nak lepas geram kat mana..
nak pi contiang contiang kat dinding sat g orang marah plak..
lagi pun bloq ni free...

kadang kadang tuh jeles gak tengok bloq orang..
aku ada lagi satu bloq..
yang tuh..
aku buat untuk copy & paste ja..
isi dia aku cedok dari bloq orang..

ada orang suka letak gambaq..
aku nak letak apa r?
hm...

nak upload gambaq slow lak conn ni..
hm...

so..
aku rasa elok aku tulih ja kot..
kalau conn ni laju..
baru la upload..

bernas

No comments: