yang suka suka dengan suka suka..

Wednesday, February 4, 2009

satu hari rombongan che kiah ke perlis..recap

ni ada la sikit sikit gambaq..
besa besa saja gambaq nih..
still dari point of view aku..

pagi kejadian..
kami dah rancang nak pi gua kelam..
u c..
bila ada perempuan..
kalau kita pi tempat shopping dulu..
kita, harus lah lajakan masa selama 2 jam..
keadaan ini menyebabkan..
rancangan untuk picnic di gua kelam hampir hampir batal..



ada rail keretapi kat belakang kami..
train tuh masuk ke dalam gua..
kira pusing pusing kat dalam tuh la..



best tengok orang mandi..
tapi ayaq macam keroh saja..
ramai jugak orang..

No comments: