yang suka suka dengan suka suka..

Thursday, July 30, 2009

hohoho..holicks..

hohoho..
apa macam?..
ada ok?..
haha..

aku ada kureng sikit..
besala..
panas bermusim nih..
kala kala hujan kejap..
panas kejap..

aku nak update bloq..
tapi..
gambaq xdak..
hooooooo...

Sunday, July 26, 2009

hidup di PMC..


hehehe..
aku dah seminggu..
ulang alik pi PMC..
rasa dari sihat..
sampai la rasa macam sakit..

hehe..
owh..
mesti ada yang xtau..
PMC tuh hapa..
PMC stand for..
Putra Medical Centre..

aku buat apa kat sini?..
sakit?..
H1N1?..
hoho..
mintak simpang la..
xmau la penyakit2 nih..

aku p melaksanakan tanggung jawab..
boleh lak ayat tuh..
xboleh blah..
aku jaga orang sakit la..
tok wan aku masuk wad..
sebab penat..
dikatakan peparu dia ada jangkitan kuman..
dah lima hari kat sana ok la..
kiranya dari xlalu makan..
sampai lalu makan balik la..


Wednesday, July 22, 2009

saya suka..suka..suka..

huhu..
lihat lah dunia..
aku sudah ada..
optimus prime..



aku dah aim lama dah nih..



dah isi minyak banyak kali dah..
tapi xcukup duit nak beli..
hahaha..

Monday, July 20, 2009

the legend of 7



viva la owen..
aku bukan layan sangat bola nih..
tapi kalau main fifa tuh..
owen nih mesti dalam team aku..

Saturday, July 18, 2009

rambang mata beb..



haha..
siot ja..
menggugat keimanan aku saja..
huhu..
dan aku pun tergugat la..
nyam nyam nyam..

Wednesday, July 15, 2009

makan..saya suka makan..



wa...
sedapnya..
sehingga menjilat jari..
bukan kfc ja tau yang boleh jilat jilat nih..
nasib baik xdak fast food durian..
haha..
makan pulut durian..
pastu makan rambutan..
pergh..
mantap beb..

pas makan kita..



bersukan..
bagus untuk kesihatan..
main badminton seround dua..
sampai penat..
kejang..
haha..
lepas tuh kita..



makan lagi..
haha..
ada ka patut..
xpatut betul..
sori..
gambar makanan tidak dapat diambil..
kerana lapar tahap maksima..
sehabis saja makan..
kita pun..



main dengan kucing penakut nih..
haha..
ada ka patut dia pi panjat pintu tuh..
kan dah susah turun..
hua hua hua..

Monday, July 13, 2009

duit duit dan duit..4D..



argh..
macam na aku boleh lupa cash in cek nih..
adoi adoi..
fareez dah bising bising..
sori la bro..

bz la..
banyak benda nak buat..
makan..
tidoq..
makan balik..
jadi driver..
banyak bz oo ini orang..

haha..
pastu kena jadi wakil pelajar gih..
hehe..
sial ja..
semua malas nak tanya bila nak start kelas..
aku jugak yang kena hantaq email..
hina siot..

apapapun..
aku da cuti lagi sebulan..
hoho..
orang puasa aku start kelas..
satu tindakan bijak dari..
AKADEMI LAUT MALAYSIA..

cuti raya?..
masih misteri..
satu lagi tindakan bijak dari..
AKADEMI LAUT MALAYSIA..

argh..

Thursday, July 9, 2009

belek belek..

haaa...
sesekali belek belek cd lama..
aku jumpa..
taaaddaaa..


winter sonata..
tahun 2002..
masa aku PMR nih..
wah..
bergelut aku nak layan benda nih dengan p kelas malam..
dah la sekolah aku dekat pekan aloq staq nuh..
SMKSMAB..
sekolah menengah kebangsaan syed mohamed al-bukhary..
jauh tu..
aku pulak dok dekat simpang empat nih..
so kena la beli cd..
huhu..
nak kena beli dvd lak la pas nih..
layan sampai habis..

malam selasa..

semalam..
hari selasa..
aku suka hari selasa nih..
sebab ada pasar malam..
boleh aku p beli jajans..
haha..
makan saja tau..
berat dah naik nih..

ok..ok..
selain dari tuh..
adala program hari selasa nih..
yang sangat menarik minat aku..

jeng jeng jeng..
program apa?..
HUJAH..
aku suka dan selalu lah layan benda alah nih..

malam tuh..
depa sembang pasal..
ISA..
pro dan kontra la..
kira boleh la tambah input input dalam diri aku nih..
aku suka..
so orang tak boleh la nak tong aku..
hehhe..

so sekarang aku dah pun..
pro ISA..
hidup ISA untuk MALAYSIA..

Tuesday, July 7, 2009

lagu sekolah?..


Strong loyalty we give our king
Firm friendship we would like to bring
We march along with strength and will
To help our country win
We aim for truth and courage
For virtues and for values
We're girls and boys of College
Good Collegians are we

K.S.A.H Alma mater
K.S.A.H young Collegians all

The problems of the world we face
Seem very small like earth in space
The rainbow of the sky we chase
A great and worthy race
We pupils here are happy
We're cheerful with no worries
For aren't we young Collegians
We are and proud to be

K.S.A.H Alma mater
K.S.A.H young Collegians all

haha..
lagu kolej..
kolej best..
hihi..

p/s..
pic zaman gay..
hahaha..
geliiiiii..
hihihihihihihi..

Monday, July 6, 2009

transformers..



aku nak robot nih..
* optimus prime..
* bumblebee..
* iron hide..
* jazz..

tolong aku nak satu..
tapi xdak duit..
waawaa..

Saturday, July 4, 2009

ada aku kesah?..



huh..
sikit pun aku xkesah..
haha..

semalam..
sementah aku nak tidoq tuh..
ada masej masuk..
'ae, ko tido x lagi?..
so aku tengok la jam..
ala..
baru kul 1 setengah..
dengan kekurangan ajarnya aku menjawab..
'apa?..
sepatah ja..
menunjukkan aku tidak sep kredit..
'aku nak mintak tolong ni..
balas insan itu lagi..
sekali lagi kekurangan ajaran aku menjawab..
'apa?..
hehe..
dah jadi trend aku..
sepatah jer..
'jadi driver aku..
antar aku pergi kerja..
eh?..
apahal lak minah nih..
buang tebiat ke hapa..
xpa xpa..
layan dulu..
'ko kerja kat mana?..
soalan yang direct to point..
buat ape nak lapik lapik..
'kedai makan..
alahai..
sayunya aku baca..
'nama apa?..
masih tidak berlapik..
'McD..
jawabnya dengan ikhlas dan mengharap belas..
hehe..
'owh..
aku dah jadi driver mak aku..
sorri..
ank p naik bas..
nite..
secara kejamnya menamatkan permesejan..
haha..

eja..
xdapat la aku nak menolong..
sorry kawan..

p/s..
aku memang selalu bercakap kejam dengan eja..
haha..
member member..

selamat dari aku untuk depa..


selamat..



ok geng..
bulan 12 nih aku beli la microwave ank mintak tuh..
tapi nanti..
aku nak tv plasma..
21" sudah lah..
hehe..

selamat..



hm..
ank merempitz elok elok r..
banyak benda keras atas jalan tuh..
haha..
2010..
aku nak grad dulu dari ank..
haha..
eh..
selamat bermastautin dekat puncak alam..

selamat..



bos..
selamat ya bos..
target kita..
hujung tahun nih..
10K..
ingat..
10K..
xdapat 10K..
open table..
dekat gemilang..

selamat jalan..
selamat sambung belajaq kat U..
UTHM..
UiTM..
hehe..

ah..
member aku semua dah belah balik u..
kontang kontang aku kat rumah..
sapa nak teman tengok wayang nih..
alamak..
sapa nak teman makan western nih..
alamak..
sapa nak teman lepak nih..
alamak..

ish..
apasal aku masuk lambat sangat tahun nih..
haiya..
bulan puasa pun lambat lagi..
ALAM..
ALAM..
apasal jadi lagu nih..
nanti cuti kami..
huhuhuhuhu..
pendek lagi la nampak gayanya..