yang suka suka dengan suka suka..

Saturday, October 24, 2009

dari INSTEP ke RANTAU PANJANG..

pagi tadi..
sani kejut aku..
bangun bangun..


*krie & fuad..
abaikan boxer krie

eh..
aku cakap kul 7kan..
awal lagi do..
argh..
janji melayu..
jap g lambat jugak..

aku bangun dengan malasnya..
mandi..
wowoowowowowoowwo..
sejuk..

kemas katil..
erm..
weekend orang xkemas..
tapi aku kemas gak..
hahhaa
poyo poyo ja..

dah siap..
settle semua..
mari pergi ke sana..
lalalalallalalalla..
rantau panjang..

kami naik van..
si krie pecut laju nak mampos..


*rambut kena tarah lak semalam..
xpa janji kat mata tuh mahal..

sampai kena isi minyak 2 3 kali jugak la..

sampai kelantan ja..
pi kota bharu dulu..


*erm..
tempat dirahsiakan..
sekarang top dengan gelas coca cola..

erm..
kita orang musafir ya..

*masjid nih kat rantau panjang..
seni bina china..
argh..
malul interframe..
hehe..

pastuh..
weng weng lagi..
kejaq awek la..
apa lah..
sampai rantau panjang kol 2 la itu macam..
pusing2..
tinjau tinjau..
pegang pegang..
haram aku xbeli apa poon..
hahhaaa..

balik tuh..
singgah kat pantai bachok..

*senang pas makan..
krie plak interframe..

makan..
melahap..
sampai 120..
mmg dalam budget lagi..
haha..

sakan la kami enjoy..

Sunday, October 18, 2009

hari cuti aku yang meriah..

hahaha..
dah lama aku tak menulis..
busy dooo..
lagi satu..
aku segan la..
nanti rumate aku tau lak aku ada bloq..
hehehe..

ok..
aku dah sampai kat main camp seminggu dah..
so sempena cuti ni..
aku ambik la kesempatan untuk turun KL..
aku ajak la nana sekali..
kitaorang arrange punya arrange..
last last jadi macam lain..

ok..
on da way pi KL tuh..
aku dengaq la radio..
dah seminggu aku xdengaq radio..
tiba tiba sixth sense aku berfungsi..
aku call la my boss a.k.a my daddy..

resultnya..
dapat la aku tidoq dekat legend..
hua hua hua..



gambar dalam lift legend..
tapi sebelum tuh..
minum dengan my boss..
kat sini...



minum dekat PWTC..
sebab ape kat PWTC?..
haha..
sendiri mau tau la..

esok tuh..
pi one utama..
tengok wayang cerita surrogates..
dengan nana..
member nana..a.k.a nemo da blogger..
adik nemo..nabila kot nama dia..
hehe..
aku tak la tangkap banyak gambaq..
tapi ini paling aku suka..



lawa..

pastuh pegi dinner kat william..
kat kelana jaya..
first time aku minum dalam nih..



hahaha..
ok next time..
malas sudah sampai..