yang suka suka dengan suka suka..

Wednesday, November 25, 2009

post aku yang ke 100...

aku sekarang tengah tunggu baskat KT..
besa la..
orang muda..
xbest la tunggu kat hentian bas..
kita tunggu di Mc'D..

dah duduk mesti la makan..
haha..
aku naik bas malam nih kul 9.00..
argh..
tak sabar balik..

p/s..
aku xguna wifi Mc'D ok..

Wednesday, November 18, 2009

Syer mencari cinta..


Aku ada kawan..
Budak kelas aku..
Budak kelantan..
Pengkalan chepa..

Dah pusing separuh dunia..
Karachi..pakistan
Bandarabbas..iran
Nhava..india
Hong kong..
Kaohshiung..taiwan
Shanghai..china

hebatkan member aku nih..
Tapi aku kesian r..
Member2 aku semua dok down dia..
Sebab dier xde gf..

So..
Sape nak view dier punya facebook at la.. Die punye nama
syarhan syer..
Xpun tru aku nya fb..
Haha..

Thursday, November 12, 2009

tekanan semakin meningkat...

argh..
dah dua hari aku nak log in guna laptop..
langsung xboleh..
hari nih baru boleh..

aku nak update banyak nih..
tapi..
esok la..
malam test connection dulu..

sehingga esok hari..

Wednesday, November 11, 2009

Celcom..aku nak network ok balik..aku xkira..sebab aku bayaq..

Argh..
Minggu nih..
Memang xbest..
Internet macam apa lagi..
Slow slow slow..
Aku tekanan la..
Dah la internet ni yang hilangkan stress aku..

Argh..