yang suka suka dengan suka suka..

Wednesday, December 30, 2009

end of 2009..

hoho..
macam santa lak..
hari tu aku dah post..
tapi sekarang aku nak post lagi r..

aku nak cerita pasal alam..
minggu minggu terakhir ni..
banyak lak assessment..
otak aku dah sendat..
erm..
otak pun ada limit r..
haha..
tapi aku memang tak dapat nak catchup sikit..
slow la..
subjek xla killer..
tapi lecturer is killing me softly..
im dying..
hehe..

aku ingat third year dah bleh e.n.j.o.y.
rupanya..
haram..
xdaknya..

Saturday, December 26, 2009

me and my classmate..



gambaq nih masa aku second sems..
haha..
memang fun la masa nih..

nih untuk celebrate nak pi ship practical..
haha..

Tuesday, December 15, 2009

Minggu cuti kini kembali..

Yeah..
Keluar kan aku dari alam ini..
Aku ingin lepaskan tekanan..

Monday, December 14, 2009

Syer sahabat aku..hehe..

Kali ni aku nak ubah posting sikit..
Dari aku bebel pasal pa aku buat..
Mari kita bebel pasal orang ini..