yang suka suka dengan suka suka..

Friday, March 26, 2010

minggu no 2..

aku xbanyak nak crita..
gambaq pun xbanyak mana..
besa la..

pemalas..

ok..
minggu lepas..
kami satu kelas kena buat grouping..
segroup 4 orang..

28 orang bahagi 4..
dapat..
7 group..
ok..

aku satu group dengan..
mus..
tanker..
gong..

secara kasaq nya..
group aku nih ok r..
hehe..
xkan la xok lak..

untuk final sems nih..
kami kena design satu benda..
bab bab design nih yang xbest nih..
kena brainstroming lah..
analysis lah..
testing..

so..

kita tunggu apa kesudahannya di minggu hadapan..

Friday, March 19, 2010

seminggu di alam dikala sems enam..

diam xdiam..(diam la sangat)
dah masuk last sems aku kat alam..(WTF)
sems nih banyak subjek study..
ada EKM..(lukman - adoyai)
ada EKS..(sinha - errr)
ada EKG..(rahman - alamak ai azrie, malang la ko)
ada macam macam..

huh huh bak kata malol..
result sems lima dah nak keluaq nih..
doa doa aku dapat elok..
walau pun dah habih usaha..(boleh lagi cuma malas dengan banyak main)



masa minggu first sems 5..

Thursday, March 11, 2010

Tidak...

Cuti aku sudah ke penghujung..
Ahad ini mula kelas..
Esok pagi gerak ke kelantan..
Tiket ke terengganu habis..
Uh..
Cuti..

Monday, March 1, 2010

Mac the first

Hoho..
Berjaya jugak aku..
Nak update blog..

Broadband aku kena block..
Besa la overbudget..
Ingat nak bayaq bill..
Tapi aku pi enjoy kat genting..
Haha..

Ha..
Aku final sems dah pas ni..
Xsabaq rasa nak abih study..
Pastu kita aku belayaq..
Yahoo..