yang suka suka dengan suka suka..

Friday, April 23, 2010

2000 hingga 2002..i still remember..

huhuhuhu..
dah brapa lama aku blah dari bukhary..
1..
2..
3..
tahun..
hm..
aku blah pas PMR..
aku PMR tahun 2002..
2010 tolak 2002 sama dengan..
8 tahun lebih kurang..

bukhary..
banyak kenangan aku kat situ..
dari aku form 1 sampai form 3..
banyak gak classmate aku yang aku dok ingat lagi..
depa ingat kat aku ka dak..
yang tuh no dua..

masa tuh..
nak pi sekolah kena naik bas..
kul 11 setengah bas dah mai..
aku sekolah petang masa form 1 dengan form 2..
balik dari sekolah..
sampai rumah ngam ngam pukul 7 setengah..
jauh kot aloq staq dengan simpang empat..
bas tuh pusing banyak sekolah lagi..

dekat bukhary aku blajaq dalam aliran agama..
hehe..
aku pun cuak jugak masa first time masuk sana..
dalam otak duk pikiaq..
jadi ustaz la aku pasni..
alahai..

seminggu aku masuk..
aku dah ada geng..
hehe..
ada jugak member member sekolah rendah aku kat bukhary..
tapi depa kelas lain..
aku tah macam na bleh lepas masuk aliran agama plak..
aku pun xtau..
member aku banyak masuk aliran khas..
damn kataku ketika itu..

hohohohohoho..
nanti sambung bila rasa nak sambung..
kalau aku tulis banyak banyak..
nanti aku sendiri yang boring..

hehe..
i still remembered those glory days..

Saturday, April 17, 2010

minggu minggu yang berlalu pergi..

hehe..
ayat macam sedih saja..
siang malam siang malam..
dah sebulan lebih aku dalam sems 6..

april pun dah separuh jalan..
dah nak may..
satu haribulan aku ingat nak balik rumah kejap..

masa belajaq la best balik rumah..
masa kerja nanti..
dok terperap atas kapal saja..
mana boleh balik sat sat..
buat captain kick aku saja..

tiket xbeli lagi..
duit dah takdak..
macam na nak balik nih..
solution?..

Wednesday, April 14, 2010

cinta beralih arah..

dulu..
aku pernah bersama dia..
selama beberapa ketika..
namun takdir tidak panjang..
kelalaianku..
membuatkan kami terpaksa berpisah..

kini..
aku telah menemui cintaku yang baru..
mungkin ia untukku..
tiada siapa yang tahu..

kenangku dalam bil mu..
hehe

cinta aku yang lama...


cinta aku kini..

Saturday, April 3, 2010

mingguku yang ketiga di ALAM..

aku dah xtau apa nak tulis..
minggu ketiga banyak benda jadi..
member aku dibuang dari akademi..
ketua pelajar letak jawatan beramai ramai..

banyak benda jadi..
aku rasa something wrong kat sini..
bila local student buat masalah..
terus tribunal..
bila 'international' buat masalah..
korang agak lah sendiri..