yang suka suka dengan suka suka..

Friday, June 25, 2010

aku dan blogku kini..

hehe..
selamat bertemu lagi di dalam bloq aku..
sekarang semua orang dah busy..
tengok bola..
world cup fever..
aku pun dah kena sama..
sampai selsema..
hehe..
tapi aku xtengok live..
aku layan telex macth ja..
ala..
yang dekat fifa.com tuh..
malas la aku nak pi sorak sorak kat dalam bilik tv..
lepak atas katil lagi masyhuk..

semua ada team masing masing..
underdog la..
favorite la..
so aku pilih la satu..
dan pilihan aku adalah korea selatan..
apasal korea selatan???
sebab dia orang wakil asia yang layak ke top 4..
ke top 4 ya tuan tuan..
tapi tuh tahun 2002 la..
team nih dah buka mata aku..
yang pasukan Europe dengan America Latin nih bukan bagoos mana pun..
so start dari situ aku sokong..
so memandangkan korea selatan dah lepas grouping..
aku ucapkan tahniah..
dan selamat ke top 8..
serta berupaya melangkah ke top 4..
mudah mudahan ke final..
insya allah..

dan pada defending champion..
Italy..
bye bye loser..
and not to be forgotten..
france..
bawak banyak lagi kuda kuda tuamu ke Piala Dunia..
dan yang bakal pulang..
Spain..
hehe..
xtentu lagi nih..
tapi kalau betul..
maka akan keluar paper esok hari..
pelajar ALAM bunuh diri beramai ramai..
hehe..

so long..

No comments: