yang suka suka dengan suka suka..

Thursday, June 3, 2010

aku dan cutiku..

aku start cuti hari khamis minggu lepas..
kira naik bas rabu malam..
sampai AloQ SetaQ tercHinta pagi khamis la..
dalam pukul 5 la lebih kurang..

hari khamis memang aku xbuat apap apa..
member member aku dah pesan..
kalau balik bagitau la..
hm..
aku dah tengah malas..
memang malas la..
so..
aku ambik time la..
lepak kaw kaw punya kat rumah..

hari ahad baru aku call afiq..
hari isnin dia mesej aku..
dia kata bosan dok rumah..
dia ajak aku tengok wayang..
aku set saja..
nama pun xbuat apa apa..

so..
bergerak la kami pi AS Mall..
yang nih la wayang yang paling dekat dengan rumah aku..
kami pun rancang nak tengok movie apa..
so kami tengok la cerita nih..

**SHREK**
best wo..
lwak gila..
keldai kahwin dengan naga..
dapat anak keldai boleh terbang semua cukup..
hebat r kiranya..
animasi memang aku suka..
buat hilang tension..

lepas tengok cerita SHREK..
sambung dengan cerita..

**PRINCE OF PERSIA**
ni cerita yang banyak aksi..
lompat sana sini..
sapa pernah main games dia..
memang cekap r..
kalau games tajuk dia..
prince of persia & the forgotten sand..
kalau xsilap la..

ha..
dan yang paling latest skali..

**LAGENDA BUDAK SETAN**
cerita melayu..
dari novel diadaptasikan..
jalan cerita best..
cuma..
agak pelik la..
sebab dalam movie tuh..
xdak orang guna handphone..
tapi ada DSLR..
kasyah pi tempat xdak elektrik..
tapi bawak DSLR..
boleh printing gambaq ayu lagi..
aku tau la ni adaptasi dari tahun dulu dulu..
haha..
lisa dengan farid memang masyhuk..
tambah fazura..
memang masyhuk habis r..

aku suka tengok movie..
allalalalalallalalalalalallalalala

No comments: