yang suka suka dengan suka suka..

Thursday, July 22, 2010

mencari konklusi..

hiap..

minggu nih dah dua tiga kali aku post..
melangkaui norma norma hidup dah nih..
selalunya aku malas nak tulis..
nak tulis tentang apa pun xtau..

aku ingat kena pilih la satu topik..
tapi topik apa???
DotA??

apa itu DotA?..
DotA nih game..
yang sangat sesuai di main beramai ramai..
terbahagi kepada dua kumpulan..
ada banyak hero..
pilih sekor..
kawal..
bunuh hero lain..
beli weapon..
ammor..
kasut..
make yourselves beyond godlike..

uhmm..
aku agak suka jugak main DotA nih..
selalu jugak la main..
budak kelas aku memang kaki game nih..
game nih kitaorang panggil..
Dunia Orang Takde Awek..
dan..
satu yang khas untuk Muski..
Dunia Orang Takut Awek..
hahaha..

tapi sekarang..
budak budak nih dah advance..
diaorang main Garene..
world la sikit..
lawan budak europe ka..
mana mana saja..

aku..
bila nak main?..
malas la aku main online..
LAN pun dah cukup..



sebahagian hero hero DotA..

Tuesday, July 20, 2010

my flow chart..

waaacha..

semangat wing chun sikit..
hari ini hari selasa..
terengganu cuti..
TERBAEK..
cuti apa check lah sendiri..
cuti aku layan saja..
selepas ini..
aku kena ready untuk..

august..
final exam..

september..
prep oral..
oral with marine department..

october..
would like to go on board..

january 2011..
grad..

february 2011..
would like to go on board as engineer..

march 2011..
hopefully travel half of the world..

april 2011..
still on board..
and going strong..

may 2011..
able to pay my first home down payment..

june 2011..
start saving..

july 2011..
?????

until june 2011..

Friday, July 9, 2010

final untuk dapatkan bintang..

heh..
piala dunia dah makin nak settle..
dan team yang least preferable jugak yang masuk finale..

xpa xpa..
biasa la menag kalah..
adat..
ini bukan ayat dari orang yang kecewa..
tapi aku hampa..

tapi yang penting..
italy tetap xmasuk 16..
france balik awal..
brazil kongsi flight dengan argentina..
uruguay pencuri..
ghana yang dianaiyai..

aku xdak mood nak tengok final..
buat apa nak tengok team yang baru nak dapat bintang..
aku akan tengok 3rd place..
ich german..
ich for you forever..

Saturday, July 3, 2010

kalah jua brazil akhirnya..

hahahahahahahahahahahaha..
gelak bagi besar sikit..
hahaha..

gergasi bola sepak kecundang jua..
dihentam oranje..
biar la..
orang kata own goal ka..
apa ka..
menang tetap menang..

kemenangan Netherlands nih..
dah tutupkan mulut peminat brazil..
geng geng brazil di ALAM dah diam..

aim untuk malam nih..
shut the hell up for Argentina..
German raise to glory..