yang suka suka dengan suka suka..

Monday, November 29, 2010

aku dah lulus COC..

huhu..
bangga bangga..
baru boleh panggil engineer..
thank you examiner..
syukur..

thank to all..


Thursday, November 11, 2010

berry chan???

hoho..
i'm outdated..
and i know that..
hehe..

sekarang ramai orang suka pakai smart phone nih..
exclusive doe..
ada tuh ada nih..
so..
kalau ada kelapangan tuh..
usha usha handphone nih mmg jadi habit yang aku kurang suka..
yala..
time aku ada duit..
xmau nak keluaq..
tang susah nih la ada iphone la..
blackberry la..
samsung galaxy la..
htc..

di sebabkan benda benda nih..
aku telah ditarbiah oleh nana supaya ada satu..
dia kata angkat blackberry la..
ada titik titik..
bila posting kat facebook..
ceh..
xup langsung..
di sebabkan dah beberapa bulan di tarbiah..
aku pun selalu jugak usha usha..
ada la yang ter tarik disebabkan menarik..
so dalam banyak banyak phone blackberry nih..
aku suka gak yang nih..

aku agak model nih lama dah..
xpun yang nih..


dua dua boleh bayaq bulan..
yang mana satu pilihan daku..

Monday, November 1, 2010

baru baru ini

hm..
sekarang banyak isu isu hangat..
isu kemalangan bas..
isu islamic fashion week..
isu proton inspira..hehe
isu pilihanraya..
isu menara 100tingkat la..
dan macam macam lagi..

semua isu nih menarik perhatian aku..
mana taknya..
isu negara beb..
aku rakyat malaysia kot..

ok..
pasal bas..
tak di nafikan..
bas bas kat malaysia nih..
pergh..
kalau ko drive kat hi way tuh..
bawak kancil ker..
atos ker macam aku nih..
baik baik la ketepi..
sekali dia lalu..
gegar kereta beb..
goncang..
hehe..

pat lima hari lepas..
aku naik bas..
AS - KT dan KT - AS..
terbaek r..
untuk mengelakan diri dari terkejut..
lebih baik tidoq..
dari aloq staq kul 9 30 pm..
nak tau pukul brapa sampai KT??..
pukul 5 30 am..
sg petani ke jeli 3 jam setengah..
3 jam setengah ya tuan tuan..
balik ke aloq staq lagi best..
kul 9 pm..
aloq staq pukul 4 30 am..
haha..
kul 3 45 am aku dah kat gurun..
haha..
anda ragu??
tak percaya..
cuba..
dijamin puas hati..

isu proton inspira..
ramai la orang cakap pasal proton nih..
proton copy paste lah..
proton xdak design lah..
even ada orang compar harga evo lancer dengan inspira..
kata mahal la..
produk negara kan kena murah..
hm..
susah nak puaskan hati orang nih..
tapi aku teringin sangat nak inspira nih..
boleh lawan lancer..

minggu nih aku akan jadi driver terlatih mak aku lagi..
abah aku busy..
dia nak ker galas..
xpa..
itu kerja dia..
aku xbanyak bunyik..
cuma aku tringin gak nak pi..
ambik pengalaman sebelum mengundi..
what it look like when election..
pilihan kita akan mewarnakan malaysia..
aku harap aku boleh mengundi next GE..
best plak follow bloq2 pilihan raya nih..
anyway goodluck for my dad..
hope they will win..
kelantanese is hard to predict..

masa persidangan budget hari tuh..
aku missed..
ralit dok usha FB...
main games kat FB..
besa la..
dah dok rumah..
ramai dok kata negara banyak hutang lah..
apa lah..
aku nak tau jugak..
betul ka x..
kena take note nih..
spending kena jaga..
bab menara tuh..
hm..
buatlah yg terbaek..
nak sokong pun rasa salah..
xsokong pun rasa salah..

cuma kurangkan lah konsert artis artis barat nih..
kalau ada pun..
just for non muslim..
yang muslim tuh xpayah la pi tengok..
baik tengok F1..
tengok EPL ker..
buat penat ja berimpit rimpit..
peluh orang lagi..
eeeeeuuuu..
padan muka dengan sapa yang muslim yang gedik nak pi tengok..

hoho..
panjang aku tulih..
wawawawa
hahahhaha

ok hiburan untuk minggu ini..


series yang aku nantikan di AXN..


hope they beat inter milan..