yang suka suka dengan suka suka..

Wednesday, January 26, 2011

nafsuku..hehe..

semua orang ada keinginan..
ada taste masing masing..
ada standard sendiri..

so aku nak kongsi taste aku..
standard aku..
dan keinginan aku..

mari kita mulakan dengan kereta..
pilihan aku..
aku suka kereta nih..



colour putih memang in sekarang..
hehe..
lawa kan..
tapi itu lah..
ada masalah sikit..

pastuh..
aku suka jugak berangan jadi rider nih..
kalau setakat ada yang nih..



dan memang aku ada pun..
tak rider la kan..
kita nak cc yang tinggi tinggi..
baru rider sejati..
haha..
maksud aku motorbike yang macam nih..



baru rider..
haha..
gila r..
full set..
baru jahat..

bila dah ada benda nih..
jangan lupa pada yang nih.



hehe..

Tuesday, January 18, 2011

18 hari januari 2011..

ehem...
dah 18 hari masuk tahun 2011..
bermaksud..
dah 18 hari aku jadi pekerja contoh dirumah sendiri..
lagi 12 hari boleh dapat employee of the month la kiranya..

kerja aku hari hari..
surfing internet..
kadang kadang..
aku rasa aku dah obses dengan internet..
this obsession has make me lazy to do something else..
have to throw this away..
yet..
this obsession thingy is like a drug..
i am addicted..
my life wont complete without this..
as i presume daily..

aku tau..
ketagih adalah amalan yang tidak mulia..
walau aku xsentuh laptop pun..
surfing can be done anywhere via anything..
i have the gadget..
i know..

aku suka merantau rantau dekat blog blog orang..
usha usha..
personal blog..
politic blog..
celebrity blog..
facebook..
manga..
isohunt..
k-pop..
lelong..
EPL..
even wikipedia..

chatting aku kurang la sikit..
even aku ada..
YM..
gtalk..
skype..
xjawab jugak..
aku suka go thru ja..
i love reading..
i can read whole book over and over again..

by reading..
aku tahu macam macam la jugak..
so start reading..
start blogging so i can read..

p/s..
for those who have come to aged..
register for voting..
if not..
put your ideology aside..
and focus on your study..

foot note..
bacalah..
i'm not perfect..
but..
i know which is which..
and..
peace out..

linking my via skype..
add me..
azrieishak..

Saturday, January 1, 2011

two thousand eleven..

another year has come..
every time when it come to new year..
people start wishing for the upcoming year..

for me..
just the usual..
not much nor less..
same old same old..

so..
i'm MOHD AZRIE BIN ISHAK..
owner this silly blog..
"hanya suka suka menulis"..
wishing all the reader and follower..
(if have any)..
happy new year..
good luck and prosperous year..