yang suka suka dengan suka suka..

Monday, March 28, 2011

i can't sleep so..

Aku selongkaq la buku buku lama..
Konon konon nak bagi mengantuk..
Sekarang langsung tak mengantuk..

Friday, March 4, 2011

misi berjaya..

tactical advantage yang dimiliki digunakan..
pancing baik punya..
buat diversion sikit..
terus jerat mengena..

faktor ini menjurus kepada gerakan susulan..

ops tikus part one..
berjaya..

bukti..


Thursday, March 3, 2011

misi memburu tikus..

aku dok panas hati dengan tikus sekor nih..
dah la kedarah kuat..
makan memilih..

nak yang mahal mahal jer..
haram la tikus nih..

so hari nih..
aku pi hardware..
cari baik punya..
yang paling effective..

jaga la ank..
dapat kat aku nanti..

*kerugian disebabkan tikus..
adapter printer..
aerial TV..
output wire to amp..
few pair of boxer..
lemang..

jaga la ank malam nih..
no more fancy dancing..

Tuesday, March 1, 2011

macam mana nak buang penyakit malas??

penyakit malas..
penyakit yang dihidapi kebanyakan masyarakat..
lebih lebih lagi student..

aku salah sorang yang ada penyakit malas nih..
dah lama dah..
salah ka kalau ada penyakit malas nih??
kacau orang ka kalau ada penyakit malas nih??

jawapan kepada pemasalahan ini sebanaqnya terletak pada diri kita..
malas ni tak akan datang kalau tak dicari..
tak kan pergi kalau kita tak lawan..
kadang kadang kita malas nak buat satu benda..
tapi kita rajin buat benda lain..
kan kan kan..

aku malas kau nak kena buat benda yang ada reference..
sebab aku malas nak refer..
aku suka buat benda yang aku boleh control..
boleh ubah..
boleh tambah..
add more spice to a story..

berbalik kepada macam mana nak buang penyakit ini..
kalau budak budak boleh la rotan ka apa..
tapi kalau dah umuq macam aku..
apa ubat nya??