yang suka suka dengan suka suka..

Friday, August 5, 2011

k-pop melanda mohdazrieishak!!! ini serius...

ok..
erm macam slalu ja start dengan ok..

hm..
sejak mak aku pasang astro byond nih..
aku jarang miss tengok Sone HD..(es one HD)
sebab aku geram..
semua cerita latest yang aku rasa macam best..
dan tengah download..
dah screening kat sini..

bila dah layan k-pop nih..
wah macam dah boleh cakap korea la plak..
sikit sikit..(yaggan)

ok..
here a bit of list of korean that i've watch lately..

runningman...

lawak gila kentang punya..
seriously fun to watch alone..
why??..
coz i laugh non stop..

city hunter..

sebab aku tengah download buat stok..
lagipun ada subs la kat tv..
xyah susah susah..
dah abih download baru susah susah nak cari..

strong heart..

tah apa yang best aku pun xtau..
tapi aku layan jer..

lagu korea nih layan jugak..
nih salah satu lagu yang dok aku layan hari hari..



ok..

1 comment:

Nana Miyuki said...

nak tgk city hunterrrrrrrrrrr